X

14-årig påkørt: Flugtbilist stak af

14-årig påkørt: Flugtbilist stak af

Torsdag aften blev 14-årige Isabella Brandsborg involveret i et alvorligt trafikuheld på vej hjem fra sit fritidsarbejde i Snejbjerg ved Herning. Trods hendes elcykels lige vejføring og tilstrækkelige belysning blev hun pludselig påkørt af en anden cyklist, hvilket resulterede i et dramatisk fald for begge parter.

Isabella sad fast under sin cykel og oplevede en chokerende hændelse, da den anden cyklist, uden at yde hjælp eller sige et ord, hastigt forlod stedet. Hendes mor, Lotte Rhod Brandsborg, udtrykker forfærdelse over den manglende samaritanerånd og påpeger, at situationen kunne have været langt mere alvorlig, især med tanke på muligheden for hovedskader. Det skriver tvmidtvest

“I synes, det er forfærdeligt, at man kan forlade en uden at hjælpe. Hun kunne have slået hovedet voldsomt og bare ligget der,” udtaler Lotte Rhod Brandsborg.

Imens Isabella lå alene i vejkanten, grædende og i chok, kontaktede hun hjemmet for at dele det voldsomme øjeblik med sine pårørende. Moderen beskriver opkaldet som følelsesladet og svært at forstå, da Isabella var meget påvirket af situationen.

Den unge cyklist formåede ikke at opfange et klart billede af den anden cyklist, udover at det var en mand med karseklippet hår iført en t-shirt og uden lys på cyklen. Moderen håber, at den pågældende person vil overveje sit handling og træde frem, da episoden har efterladt varige spor hos den 14-årige Isabella Brandsborg.

“Sagen er meldt til politiet, som vil afhøre Isabella Brandsborg i løbet af fredag. Hendes mor håber, at den skyldige vil få dårlig samvittighed og melde sig, for det har sat tydelige spor i den 14-årige Isabella Brandsborg,” lyder det afslutningsvis i den igangværende politiefterforskning.

Denne hjemmeside bruger cookies.