X

16-årig bilist anholdt – tæt på at ramme ambulanceredder

Mand dræbt i tragisk arbejdsulykke

En 16-årig ung mand er søndag blevet anholdt og sigtet efter at han var tæt på at ramme en ambulanceredder i forbindelse med et andet uheld i krydset Voldumvej/Erantisvej i Halling ved Hornslet

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Klokken 15:35 skete der et trafikuheld i krydset Voldumvej/Erantisvej i Halling ved Hornslet – her var to biler stødt sammen og derfor var både politi og ambulancereddere til stede ved ulykken.

Mens der bliver arbejdet på stedet, kommer der pludseligt en varevogn kørende med høj fart på vejen.

En ambulanceredder gjorde tegn til bilisten om, at han skulle sænke farten, men i stedet fortsatte han i samme fart, og kørte så tæt forbi ambulanceredderen, at redderen måtte springe ud til siden for ikke at blive ramt.

Derfor kørte en politipatrulje straks efter varebilen, som de fik standset længere nede af vejen.

Dog forsøgte den 16-årige at stikke af fra stedet, selvom betjentene råbte til ham, at han skulle stoppe – kort efter fik politiet indhentet ham, hvor de her kunne anholde den 16-årige og han blev lagt i håndjern.

Desuden skulle en alkometertest hurtigt vise, at den 16-årige også havde kørt med en langt højere promille end hvad der er tilladt.

Derudover blev han sigtet for kørsel uden førerret, og for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed.

Det skriver Østjyllands Politi.

Efterfølgende er den 16-årige drengs forældre blevet underrette om episoden, hvilket også de sociale myndigheder er blevet.

Det er endnu uvist, hvordan drengen har fået skaffet sig adgang til bilen, som er tilhørende et af hans familiemedlemmer.


Foto: Shutterstock

 

Kilde: Østjyllands Politi

Denne hjemmeside bruger cookies.