X

18-årig anholdt for drabsforsøg

18-årig anholdt for drabsforsøg

18-årig Anholdt og Sigtes for Drabsforsøg efter Kiosk-eksplosion i København

En 18-årig dansk statsborger er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg samt ulovlig våbenbesiddelse i forbindelse med en eksplosiv hændelse i en kiosk på Hans Knudsen Plads på Østerbro i København den 6. august. Københavns Politi offentliggjorde informationen på platformen X.

Eksplosionen, der fandt sted tidligt på eftermiddagen, forårsagede betydelige skader på kioskens bygning og resulterede i en evakuering af nærliggende områder. Hændelsen vakte stor opmærksomhed i lokalområdet og affødte en intens efterforskning.

Politiets efterforskning har ført til anholdelsen af den 18-årige mand, der nu står overfor alvorlige anklager. Han er sigtet for drabsforsøg, idet det antages, at eksplosionen kunne have haft fatale konsekvenser for personer i nærheden. Derudover er han sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, hvilket tyder på, at der var våben involveret i hændelsen.

Den unge mand forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København onsdag klokken 09.30. Grundlovsforhøret vil afgøre, om der er tilstrækkelige beviser til at fortsætte med en retssag og om der skal anvendes varetægtsfængsling.

Københavns Politi har oplyst, at efterforskningen fortsætter, og de opfordrer eventuelle vidner til at kontakte myndighederne med oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen af sagen. Lokalområdet har været under intens politiovervågning siden hændelsen, og der er etableret en særlig hotline for borgere, der måtte have yderligere informationer.

Denne hjemmeside bruger cookies.