X

20-årig kvinde udsat for blotter på vej til arbejde

84-årig kvinde udsat for tricktyveri: Nu efterlyses tricktyve

En 20-årig kvinde blev torsdag formiddag udsat for en blotter ved Gammel Kongevej i Viby

Det fremgår i døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Politiet fik anmeldelsen om episoden klokken 10:10 torsdag formiddag.

Hændelse
”Kvinden var netop hoppet af sin cykel for at trække den op ad en stejl bakke ved Christian X’s Vej, da hun så en mand, der stod ved et grønt buskads med ryggen til hende.” skriver politiet i døgnrapporten.

Eftersom kvinden troede at manden var igang med at tisse, kiggede hun derfor væk, da hun gik forbi ham. Men i samme øjeblik rev manden fat i hendes arm, hvor hun er vendte sig rundt og kunne se, at han havde hænderne nede i bukserne og onanerede.

Den 20-årige kvinde fik vristet sig fri, og da hun kiggede tilbage for at se om han fulgte efter hende, kunne hun se at han nu havde taget sin penis frem, så den var helt blottet.

”Kvinden kontaktede herefter politiet og gav et signalement af manden, hvorefter hun cyklede fra stedet, da hun skulle på arbejde. Kort efter spottede en patrulje en mand, der passede på signalementet, og som stod det samme sted, som kvinden havde udpeget som gerningssted.” skriver Østjyllands Politi.

I den forbindelse blev den 31-årige mand anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse ved blotteri – og eftersom han er udenlandsk statsborger, fik han derfor en straksbøde der lød på 5000 kroner.


Foto: Shutterstock

 

 

 

 

Kilde: Østjyllands Politi

Denne hjemmeside bruger cookies.