X

25 omkommet i ulykke – Udland

25 omkommet i ulykke - Udland

Mindst 25 mennesker mister livet i tragisk busulykke i Peru

En dybt beklagelig hændelse har ramt Peru, hvor mindst 25 personer har mistet livet i en frygtelig busulykke. Ifølge lokale myndigheder skete ulykken sent søndag aften, da en overfyldt bus mistede kontrollen og svingede ud over en kløft, hvorefter den endte i en flod i det smukke, men uforsonlige terræn i Andesbjergene i det nordlige Peru.

De tragiske begivenheder udfoldede sig i et øjeblik af frygt og kaos, hvor passagererne, der om bord var 50 personer, oplevede det utænkelige, da bussen brat brød igennem rækværket og forsvandt ud over kløften.

Mens myndigheder og redningsarbejdere arbejder febrilsk for at få et overblik over situationen og redde eventuelle overlevende, står det klart, at mindst 25 personer har mistet livet, hvilket gør denne ulykke til en af de værste i regionen i nogen tid.

Det er endnu uvist, hvad der præcist forårsagede den tragiske ulykke, men undersøgelser er i gang for at fastslå årsagen til bussens pludselige og skæbnesvangre afvigelser fra sin rute.

Både lokale og nationale myndigheder har reageret hurtigt på ulykken og mobiliseret redningshold samt kriseberedskaber for at yde nødhjælp til de ramte og deres familier.

Denne hjerteskærende hændelse minder os om de farer, der kan opstå, når man rejser i de vanskelige terræner, især i bjergområder som Andesbjergene. Vores tanker er med ofrenes familier og dem, der er berørt af denne tragedie.

Vi vil fortsat følge udviklingen i denne sag og give yderligere oplysninger, når de bliver tilgængelige.

Denne hjemmeside bruger cookies.