X

26-årig idømt fængsel for bedragerier mod ældre – Krimi

26-årig idømt fængsel for bedragerier mod ældre - Krimi

Ung mand dømt for kontaktbedrageri mod ældre kvinder på Fyn

En 26-årig mand er blevet idømt to års fængsel efter at have begået gentagne kontaktbedragerier mod ældre kvinder, primært på Fyn. Dommen blev afsagt mandag af Fyns Anklagere på X.

Den unge mand blev fundet skyldig i en række systematiske bedragerier, hvor han udnyttede ældre kvinders tillid for at tilegne sig økonomisk vinding. Ifølge anklagemyndigheden har han benyttet forskellige metoder, herunder falske identiteter og opdigtede historier, for at narre sine ofre.

“Disse bedragerier er ikke blot en krænkelse af de ældres tillid, men de kan også have alvorlige konsekvenser for deres økonomiske sikkerhed og velbefindende,” udtaler en talsperson fra Fyns Anklagere.

Dommen kommer efter en omfattende efterforskning, hvor politiet har samlet beviser mod den unge mand. Retten har lagt vægt på den systematiske karakter af hans handlinger og den skade, han har påført sine ofre.

“Det er vigtigt, at samfundet reagerer kraftigt på denne type kriminalitet for at beskytte de mest sårbare grupper i vores samfund,” tilføjer talspersonen fra anklagemyndigheden.

Den dømte mand har mulighed for at anke dommen.

Denne hjemmeside bruger cookies.