X

26-årig kvinde idømt 16 års fængsel for narko- og våbenbesiddelse

26-årig kvinde idømt 16 års fængsel for narko- og våbenbesiddelse

26-årig kvinde fra Viby J erkender skyld i stor narkosag og ulovlig våbenbesiddelse

Det oplyser National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) i en pressemeddelse.

Narkotikahandel og ulovlige våben fører til 16 års fængsel En 26-årig kvinde fra Viby J har netop fået en dom på 16 års fængsel for at være involveret i opbevaring, blanding og salg af hård narkotika fra sit hjem. Samtidig er hun blevet dømt for ulovlig besiddelse af våben.

I en tilståelsessag ved Retten i Glostrup har National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) torsdag idømt den 26-årige kvinde fra Viby J en fængselsstraf på 16 år. Hendes forbrydelser inkluderer opbevaring, blanding og videreformidling af betydelige mængder narkotika fra hendes bopæl.

Den dømte kvinde har erkendt, at hun i tidsrummet fra november 2022 til hendes anholdelse i december 2022 var involveret i opbevaring, blanding og videreformidling eller forsøg på at blande i alt 457 kg amfetamin. Udover dette har hun også medvirket i salg af hash og kokain, hvor leverancerne blev koordineret via en krypteret beskedtjeneste.

Ved hendes anholdelse fandt politiet materialer til amfetaminproduktion samt flere våben på hendes adresse, herunder to maskinpistoler, som hun også er blevet dømt for at besidde.

Dagens dom er en del af en større retssag, hvor flere personer i et organiseret netværk tidligere er blevet idømt lange fængselsstraffe. Otte personer er stadig i varetægt i forbindelse med den samme retssag.

Senioranklager hos NSK, Anders Amorøe, udtaler: ”Jeg er tilfreds med dommen, som bygger på en solid efterforskning og internationalt politisamarbejde. Mængden af narkotika, der er udgået fra narkotikacellen, er enorm, og dette afspejles i rettens afgørelse om strafudmåling

Følg dine nyheder dagligt på 112’s facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.