X

35-årig mand fundet likvideret på åben gade

35-årig mand fundet likvideret på åben gade

Svensk politi efterforsker mistænkt drab på 35-årig mand

Fredag aften modtog politiet i Sverige en alarm om en mulig drabssag i Motala, beliggende mellem Stockholm og Gøteborg. Ifølge det svenske nyhedsbureau TT mistænkes en 35-årig mand for at være offeret. Anmeldelsen indløb klokken 20.19, hvor en såret mand blev opdaget uden for en bolig i byen. Ved ankomsten til stedet, i Råssnäs-kvarteret, fandt politiet den sårede mand alvorligt tilskadekommen uden for en købmandsforretning.

Politiets undersøgelser er stadig i gang, og de arbejder på at fastslå omstændighederne omkring det mistænkte drab. Der er endnu ingen oplysninger om motiv eller eventuelle mistænkte i sagen. Lokale beboere er blevet bedt om at kontakte politiet med eventuelle oplysninger, der kan bidrage til efterforskningen.

Motala, en by med omkring 30.000 indbyggere, har normalt et lavt kriminalitetsniveau, hvilket har gjort denne hændelse særligt chokerende for lokalsamfundet. Borgmesteren i Motala har udtalt, at byen normalt er fredelig, og at en sådan hændelse er sjælden. Der er planer om at øge politiets tilstedeværelse i området for at berolige beboerne og forhindre yderligere kriminalitet.

Den 35-årige mands identitet er endnu ikke blevet offentliggjort af politiet, og det forventes, at yderligere oplysninger vil blive frigivet, når efterforskningen skrider frem. Borgere opfordres til at udvise forsigtighed og samarbejde med myndighederne for at sikre en hurtig opklaring af sagen.

Denne hjemmeside bruger cookies.