X

37-årig dømt for menneskehandel

37-årig dømt for menneskehandel

En 37-årig rumænsk mand, der er bosat i Danmark, er i dag blevet idømt et fængselsstraf på et år og ni måneder af retten i Nykøbing Falster. Dette kommer efter, at manden blev fundet skyldig i menneskehandel samt adskillige butikstyverier, ifølge en meddelelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

I retten blev det anerkendt, at den dømte havde engageret sig i menneskehandel ved at overtale en anden rumænsk mand til at rejse til Danmark under falske forudsætninger om beskæftigelse. Efter ankomsten blev den tilrejsende imidlertid tvunget af den dømte til at begå adskillige butikstyverier.

Dommen inkluderede også en permanent udvisning af den dømte fra landet, og han afgav straks en appel. Mødeanklager Anne Marie Fink udtrykte tilfredshed med rettens afgørelse og bemærkede, at det ofte er en udfordring at fremlægge tilstrækkelige beviser i sager om menneskehandel.

Samtidig blev den tilrejsende mand idømt otte måneders fængsel og udvisning med et seksårigt indrejseforbud. Han accepterede dommen ved retten i Nykøbing Falster.

Denne hjemmeside bruger cookies.