X

44-årig mand nægtede at forlade sin bil – ville se betjentens kørekort

Nægtede at bære mundbind på tankstation: 25-årig sigtet i sagen

En 44-årig mand blev mandag eftermiddag stoppet af Østjyllands Politi i Grenaa, men nægtede at samarbejde da politiet bad om at se hans kørekort

Det skriver Stiften.dk.

Den 44-årige mand kom klokken 15:45 kørende i sin bil på Århusvej i Grenaa, hvor en patrulje her fik øje på manden, der sad og snakkede i telefon og ingen sikkerhedssele havde på.

Derfor vinkede patruljen den 44-årige ind til siden, og betjenten bad om at få lov til at se hans kørekort. Her forlangte den 44-årige, at få lov til at se betjentens kørekort først. Efter flere gange at have opfordret manden til at oplyse sit navn og sin adresse, lykkedes dette i første omgang ikke, da han slet ikke mente at politiet havde retten til at kræve disse oplysninger ud af ham.

Da det ikke lykkedes politiet på en ordentlig og høflig måde, at få oplysningerne ud af den 44-årige mand, besluttede politiet til sidst, at anholde den stædige bilist. Men heller ikke dette var manden særligt begejstret for, og nægtede at forlade sin bil. Det skriver  Stiften.dk

Dog formåede politiet alligevel til sidst, at give manden håndjern på, hvorefter han blev sigtet for, at benytte mobil under kørsel, køre uden sikkerhedssele, nægte at oplyse navn samt for ikke at have medbragt sit kørekort.


Foto: Shutterstock

(OBS! Foto er blot til inspiration og har intet med hændelsen at gøre)

 

 

 

 

Kilde: Stiften.dk

Denne hjemmeside bruger cookies.