X

47-årig patient truede personale på skadeklinik

84-årig kvinde udsat for tricktyveri: Nu efterlyses tricktyve

En medarbejder fra Kalundborg Skadeklinik på Nørre Allé i Kalundborg, blev truet af en 47-årig patient på stedet

Det fremgår i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet fik anmeldelsen fra personalet fra skadeklinikken mandag eftermiddag og oplyste at en medarbejder på stedet var blevet truet af en patient.

‘En mand var mødt op på klinikken for at få hjælp, men var påvirket af alkohol og opfarende. Manden henvendte sig til en sygeplejeske på et kontor, hvor patienter ikke har noget at gøre. Den kvindelige sygeplejeske bortviste ham fra kontoret, hvilket gjorde manden endnu mere vred. Han truede herunder sygeplejersken på livet. Manden blev herefter fuldt ud af klinikken af to mandlige medarbejdere, som låste døren og efterfølgende ringede til politiet. Den truende mand forlod stedet, som passager i en bil. ” skriver politiet i døgnrapporten.

Ud fra den beskrive politiet havde fået af manden fra personalet på skadeklinikken, kunne politiet identificere den mistænkte til at være en 47-årig mand fra Kalundborg.

Derfor kørte en patrulje ud til hans adresse, hvor han blev truffet og anholdt.

”Han havde en hardballpistol i hånden, da patruljen mødte ham. Han truede dog ikke politiet, og blev anholdt uden dramatik. Politiet beslaglagde hardballpistolen til sagen. ” skriver politiet.

Manden blev efterfølgende sigtet for trusler mod en person i offentlig tjeneste og blev taget med til politistationen. Her blev han sat i detentionen til afrusning.

Tirsdag morgen blev han afhørt i sagen.

Det er nu op til anklagemyndigheden at afgøre om der er grundlag for at fremstille den 47-årige mand i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.


Foto: Shutterstock

 

 

 

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Denne hjemmeside bruger cookies.