X

51-årig mand varetægtsfængslet efter brutalt drab på 43-årig samlever

51-årig mand varetægtsfængslet efter brutalt drab på 43-årig samlever

En 51-årig mand er onsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger for at have dræbt sin nu tidligere 43-årige kvindelige samlever

Det skriver Østjyllands Politi ifølge TV 2.

Dette sker efter, at den 51-årige mand erklærede sig skyldig i drabet på den 43-årige kvinde under et grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

Skræmmende detaljer
Skræmmende detajler kom frem i retten, efter at manden er blevet sigtet for at have dræbt den 43-årige kvinde ved kvælning, og efterfølgende have udsat liget for usømmelig omgang.

Ifølge politiets efterforskning har den 51-årige parteret kvindens lig fredag, og efterfølgende gemt ligdelene flere steder på bopælen.

Jyllands-Posten oplyser at den 51-årige sigtede mand har gråt hår og bære briller, samt var han iført en blå dna-dragt, da han mødte op i retssalen i Retten i Aarhus, og her erklærede sig skyldig i det brutale drab.

Efterlyst siden tirsdag
Siden tidlig tirsdag morgen har politiet ledt efter den 43-årige kvinde, efter at hun ikke havde været set siden torsdag aften efter at have forladt sin arbejdsplads.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Allerede tirsdag formiddag klokken 09:51 blev den 51-årige samlever anholdt i sagen, efter at han tidligere på morgenen havde meldt sin nu daværende 43-årige samlever savnet.

Politiet mener, at der allerede i forbindelse med den 51-åriges anmeldelse, af sin forsvundne 43-årige samlever, var noget der virkede mistænksomt, og derfor kunne politiet anholde manden så tidligt i sagens forløb.

Fremstillet i grundlovsforhør
Onsdag bliver han fremstillet i grundlovsforhør sigtet for manddrab ved Retten i Aarhus.

”På kvindens bopæl har vi fundet flere ligdele, der var forsøgt skjult både inde og ude. Ligdelene bliver i dag (onsdag, red.) sendt til retsmedicinsk undersøgelse for endeligt at få bekræftet, at der er tale om den 43-årige kvinde, hvilket vi, på baggrund af vores efterforskning, mener, at der er stor sandsynlighed for, at det er,” oplyser politiinspektør Michael Kjeldgaard i en pressemeddelelse.

Politiet har flere steder ledt efter den 43-årige kvinde, og har i løbet af aftenen og natten til onsdag fokuseret på at lede efter kvinden ved hendes egen bopæl i Veilgårdsparken i Malling, da man i forbindelse med efterforskningen mente, at det var her man skulle lede efter kvinden.

Det skriver B.T.

Fandt flere ligdele
Hvilket også var i den 43-åriges eget hjem, at man fandt flere ligdele, gemt flere steder både inde og ude.

Politiinspektør Michael Kjeldgaard fortæller, at det var den 51-årige samlever, der tirsdag morgen meldte sin nu tidligere 43-årige samlever savnet:
”Der var nogle omstændigheder omkring den anmeldelse, der gjorde, at vi på et meget tidligt tidspunkt anholdt manden, der nu er sigtet for at manddrab,” fortæller han.

Lige nu vil Østjyllands politi ikke oplyse yderligere i sagen.

Jyllands-Posten oplyser, nemlig at dommeren i grundlovsforhøret har valgt at lukke dørene af hensyn til efterforskningen af sagen.

Den 43-åriges pårørende er underrettet.


Foto: Shutterstock

 

 

 

Kilde: B.T., Politi/pressemeddelelseJyllands-PostenTV 2

Denne hjemmeside bruger cookies.