X

Advarsel: Våde veje i kommune kræver forsigtig kørsel

Advarsel: Våde veje i kommune kræver forsigtig kørsel

Våde veje i Silkeborg skaber trafikudfordringer: Kommunen opfordrer til forsigtig kørse

Den seneste tid har Silkeborg Kommune oplevet betydelige udfordringer på vejene som følge af store mængder nedbør og smeltevand fra is og sne. Kommunen har advaret borgerne via deres officielle Facebook-side, hvor de deler vigtig information om de aktuelle forhold.

I det seneste opslag på Facebook oplyser kommunen, at jorden er fuldstændig mættet, og at afvandingssystemerne har svært ved at følge med den øgede vandmængde. Dette resulterer i oversvømmede veje, selv på strækninger, hvor vandstand normalt ikke er et problem.

For at sikre trafiksikkerheden opfordrer kommunen alle bilister til at udvise forsigtighed på vejene. Den øgede vandstand kan udgøre en risiko for trafikanter, og det er vigtigt at tilpasse kørslen efter forholdene. Kommunen understreger, at selv på veje, hvor vandstigninger normalt ikke forekommer, kan der nu være risiko for vandansamlinger.

Det er afgørende, at bilister i Silkeborg er opmærksomme på de aktuelle vejforhold og følger kommunens anbefalinger om forsigtig kørsel. Ved at udvise ekstra opmærksomhed kan man bidrage til at bevare trafiksikkerheden og undgå potentielle farer på de våde veje. Følgende kommunens opdateringer på sociale medier er afgørende for at være informeret om eventuelle ændringer i vejforholdene.

Følg dine nyheder dagligt på 112’s facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.