X

Alvorlig ulykke – bil og lastbil brager sammen – 112

Alvorlig ulykke - bil og lastbil brager sammen - 112

Kollision mellem lastbil og personbil på Bogensevej

En hændelse, der fandt sted på Bogensevej mellem Vejlby og Middelfart, blev nærmere beskrevet i politiets døgnrapport, hvor kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng fra Fyns Politi uddybede begivenhederne. Ifølge rapporten blev en personbil påkørt af en lastbil under følgende omstændigheder:

En kvinde af midaldrende alder, bosiddende i Middelfart Kommune, stoppede for modkørende trafik for at foretage et venstresving. Mens hun ventede på at foretage svinget, blev hendes bil påkørt bagfra af en lastbil, ført af en midaldrende mand fra Billund Kommune. Det skriver Fyens.dk

Pedersen-Reng kommenterede, at lastbilen forsøgte at bremse, men ikke kunne undgå sammenstødet fuldstændigt. Hun bemærkede også, at det dårlige udsyn muligvis blev påvirket af en bil, der kørte imellem de to involverede køretøjer, hvilket gjorde det svært for lastbilen at opdage den stillestående bil foran.

Kvinden i personbilen blev efterfølgende kørt til undersøgelse på sygehuset, men blev rapporteret som umiddelbart uskadt. Materielle skader begrænsede sig til en ødelagt kofanger og bagrude på personbilen, da lastbilen formåede at bremse inden sammenstødet.

Politiet konkluderede, at der ikke var tilstrækkeligt grundlag for at sigte nogen af de involverede parter for lovovertrædelser i forbindelse med uheldet.

Denne hjemmeside bruger cookies.