X

Anonym politianmeldelse: 90 personer samlet til festlig begivenhed

Anonym politianmeldelse: 90 personer samlet til festlig begivenhed

Omkring 90 personer var i midten af december med til en festlig begivenhed på et plejehjem i Sønderjylland, hvor beboere og pårørende var med

Men politiet havde fået et anonymt tip om, at festen fandt sted, og det udfald var arrangøren af festen bestemt ikke tilfreds med.

Det oplyser JydskeVestkysten.

”De fleste af deltagerne var pårørende, og ingen af dem synes arrangementet var en dårlig idé. Hvis nogen er utilfredse, havde det klædt dem at kontakte os i stedet for anonymt at kontakte politiet og pressen. Hvem kan da have ondt i røven over, at der sidder nogle ældre og er glade. Det forstår jeg ikke,” fortæller Aase Mølgaard, som var arrangør for festen.

Desuden oplyste Aase Mølgaard, at man havde overholdt alle corona-opfordringer nøje, da der var sørget for håndsprit, gæsterne sad på den samme side af bordet, samt var der lejet et stort telt til begivenheden, så der var mere plads, da der også var regnet ud hvor mange de kunne være til festen i forhold til kvadratmeter.

Dog var der en særlig grund til, at festen skulle afholdes.

Aase Mølgaard fortæller, at plejehjemmet havde modtaget et økonomisk tilskud fra Slots- og Kulturstyrelsens pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under coronakrisen.

Dette beløb lød på 35.495 kroner, og dette udgjorde, at man kunne holde en fest for de ældre og deres pårørende i en ellers trist coronatid.

 


Foto: Shutterstock

 

 

 

 

Kilde: JydskeVestkystenB.T.

Denne hjemmeside bruger cookies.