X

Beder om hjælp til at identificere afdød

Beder om hjælp til at identificere afdød

Mystisk Dødsfald ved Sorte Dam: Politiet Appellerer om Hjælp til Identifikation

Nordsjællands Politi står over for en uidentificeret kvinde, der torsdag blev fundet død under isen ved Sorte Dam søen i Hillerød. På trods af intens efterforskning og en offentlig appel om hjælp er kvindens identitet stadig ukendt.

Opdagelse af Børn fra Frederiksborg Byskole

Opdagelsen blev gjort af fem børn fra Frederiksborg Byskole, der legede i skoven torsdag. Skolen reagerede hurtigt, og alarmerede politiet kl. 12:12, hvorefter både politi og redningsmandskab blev mobiliseret.

Ligsyn Planlagt og Efterlysning Udsendt

En voksen kvinde blev bekræftet som den afdøde, og et ligsyn blev planlagt til fredag. Nordsjællands Politi offentliggjorde herefter en appel om hjælp til identifikation af kvinden, beskrevet som dansk, mellem 18-50 år, almindelig af bygning med langt brunt hår og iført ECCO støvler, blå og hvidmønstrede gamacher, en grønlig striktrøje samt en lang grøn jakke med hætte.

Offentligheden Opfordres til at Bidrage

Vagtchef Flemming Hansen fra Nordsjællands Politi bekræfter, at efterlysningen forbliver aktuel, og politiet fortsætter bestræbelserne på at identificere den afdøde. Borgere opfordres til at kontakte politiet på 1-1-4 med relevante oplysninger, der kan bidrage til opklaringen af denne tragiske hændelse.

Denne hjemmeside bruger cookies.