X

Beruset mand indlagt til afrusning to gange på samme dag

Beruset mand indlagt til afrusning to gange på samme dag

Gentagne episoder: Beruset mand indlagt til afrusning to gange på samme dag

Midt- og Vestsjællands Politi måtte mandag håndtere en usædvanlig situation med en 47-årig mand, som flere gange i løbet af dagen blev indbragt til afrusning. Episoden begyndte i Ugerløse, hvor flere bilister om formiddagen kontaktede politiet, da de observerede en mand gå rundt på kørebanen. Hans adfærd var både farlig for ham selv og for de øvrige trafikanter, som måtte undvige for at undgå sammenstød.

Politiet ankom hurtigt til stedet og fik manden, der var tydeligt beruset, anholdt og transporteret til politistationen for afrusning. Efter fire timers tilbageholdelse og behandling blev han løsladt, da man vurderede, at han var tilstrækkeligt ædru til at tage vare på sig selv.

Imidlertid skulle der ikke gå længe, før politiet igen blev tilkaldt. Om eftermiddagen modtog de endnu en anmeldelse om en beruset person, som vakte bekymring blandt borgerne. Da politiet nåede frem, viste det sig at være den samme 47-årige mand. Hans tilstand var dog denne gang alvorligere, da han havde mistet bevidstheden. Politiet tilkaldte straks en ambulance, og han blev efterfølgende indlagt på hospitalet, hvor han modtog behandling for alkoholforgiftning.

Disse hændelser er beskrevet i Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport og har skabt opmærksomhed omkring, hvordan gentagen beruselse kan føre til farlige situationer både i trafikken og for den pågældende persons helbred. Det står endnu ikke klart, om der vil blive rejst yderligere tiltale mod manden, men hændelsen understreger behovet for hjælp og støtte til personer med alvorlige alkoholproblemer.

Politiet opfordrer i øvrigt borgerne til at reagere hurtigt, når de observerer lignende farlige situationer, da hurtig indgriben kan forhindre potentielle ulykker.

Denne hjemmeside bruger cookies.