X

Bil brød i brand efter alvorligt sammenstød

Bil brød i brand efter alvorligt sammenstød

Bil i Brand efter Farlig Kørsel og Kollision med Lygtepæl i Aalborg

En dramatisk hændelse udspillede sig her til aften i Aalborg, da en bil brød i brand efter en kollision med en lygtepæl ved Sønderbro, tæt på Nordvirk IT. Ifølge oplysninger fra TV 2 Nord blev ulykken udløst af en 31-årig mand, der kørte ind i lygtepælen efter at have udvist hasarderet kørsel gennem området.

Flere øjenvidner har udtalt, at manden i tiden op til ulykken kørte med høj hastighed og udførte farlige manøvrer på vejene. Denne risikable adfærd førte til det fatale øjeblik, hvor bilen mistede kontrollen og ramte en lygtepæl med betydelig kraft. Kort efter sammenstødet begyndte bilen at brænde, og inden længe var køretøjet delvist udbrændt.

Trods den alvorlige situation lykkedes det den 31-årige fører at komme uskadet ud af bilen, før ilden for alvor tog fat. Redningsmandskabet ankom hurtigt til stedet og fik kontrol over branden. Politi og brandvæsen var til stede for at sikre, at området blev afspærret, og at situationen ikke udviklede sig yderligere.

Politiet har indledt en undersøgelse af hændelsen, og det undersøges, om den hasarderede kørsel kan føre til yderligere sigtelser. Derudover vil en teknisk gennemgang af bilen og ulykkesstedet blive udført for at fastslå de præcise omstændigheder. Heldigvis blev ingen andre personer skadet under hændelsen, og der var ikke meldinger om materielle skader på bygninger eller anden infrastruktur.

Branden skabte kortvarig trafikforstyrrelse i området, men vejen er nu genåbnet for trafik.

Denne hjemmeside bruger cookies.