X

Bilist dræbte 5-årig pige – I forvejen kendt af politiet

Bilist dræbte 5-årig pige - I forvejen kendt af politiet

En mor og hendes 5-årige datter blev onsdag eftermiddag påkørt af en flugtbilist, hvor datteren døde af sammenstødet. Nu viser det sig, at politiet kender gerningsmanden i forvejen

Den 21-årige Helmi Mossa Hameed, som ifølge politiet er den person der påkørte og dræbte den 5-årige pige, er i forvejen kendt af Københavns Politi, og har tilbage i 2017 været sigtet i en sag angående et voldeligt røveri mod en taxachauffør.

Røveriet blev udover Helmi Mossa Hameed, begået sammen med to kammerater, hvor det lykkedes dem at røve både pung, mobiltelefon og selve taxaen fra taxachaufføren. Det skriver  B.T.

I forbindelse med røveriet oplyses det også ifølge politiets sigtelse, at de slog taxachaufføren i maven to til tre gange med et knojern.

Efter det voldelige røveri, stak to af gerningsmændene af, mens den tredje af dem satte sig ind i taxaen og kørte væk fra stedet.

Dog vil politiet ifølge B.T. hverken afvise eller bekræfte, at Helmi Mossa Hameed tidligere er kendt af politiet, dog oplyses det, at billedet den 21-årige er efterlyst med, er af ældre dato.

I forbindelse med den tragiske hændelse der fandt sted onsdag eftermiddag, har politiet offentliggjort en efterlysning af den formodede gerningsmand:

  • Mand
  • 21 år
  • Mørkt hår
  • Alm. bygning
  • 180 centimeter høj
  • Iført sort tøj

Dog fraråder politiet, at man selv retter henvendelse til den 21-årige hvis man ser ham, i stedet skal man ringe til politiet, så de kan overtage sagen der fra.

Hvis man har oplysninger der kan være relevant for politiet i forbindelse med efterforskningen i sagen, eller ved hvor den 21-årige befinder sig, bedes man kontakte Københavns Politi på telefon 114.


Foto: Københavns Politi

 

 

 

 

 

Kilde: B.T.

Denne hjemmeside bruger cookies.