X

Bølge af indbrud rammer landsdel

Indbrudsbølge rammer lokale forretninger i Vesthimmerland: Politiet søger hjælp fra borgerne

I løbet af en kort tidsperiode mellem mandag og tirsdag har en række lokale forretninger i Vesthimmerland været udsat for indbrud, meddeler lokalpolitiet. Fem forskellige virksomheder, alle inden for få kilometers radius, har været ofre for ubudne gæster.

Blandt de ramte forretninger i Farsø er KJ Gulve & Gardiner, Røde Kors’ genbrugsbutik, Farsø Fysioterapi samt et klubhus på Dronning Ingrids Vej, der huser flere foreninger. Yderligere har Blå Kors’ forretning i Aalestrup også været udsat for indbrud.

Indbruddene har haft kasseapparater og indsamlingsbøtter som primære mål, og gerningsmændene har stjålet kontanter. Ifølge Lars Rosenvinge fra lokalpolitiet i Vesthimmerland ligner alle tilfældene hinanden så markant, at politiet formoder, at det er samme gerningsmand, der har været aktiv mellem mandag kl. 17:00 og tirsdag morgen.

De berørte butikker er alle mindre og har ikke overvågningsudstyr, hvilket gør efterforskningen udfordrende. Lars Rosenvinge opfordrer derfor offentligheden til at kontakte politiet på telefonnummer 114, hvis nogen har observeret noget mistænkeligt i området i den pågældende tidsperiode.

“Vi er afhængige af, at folk melder ind, da vi ikke har nogen overvågning, der kan hjælpe os. Enhver information kan være afgørende for opklaringen af disse indbrud,” udtaler Lars Rosenvinge fra lokalpolitiet i Vesthimmerland.

Denne hjemmeside bruger cookies.