X

Brand i villakvarter: To biler overtændt og familie genhuset

Brand i villakvarter:

Brandvæsnet efterforsker årsag til voldsom bilbrand i Silkeborg villakvarter

En voldsom bilbrand rystede et fredeligt villakvarter natten til torsdag, hvor to køretøjer blev offer for flammerne. Ved 01:25-tiden blev brandvæsnet alarmeret til en villa i Buskelundskoven i Silkeborg.

Indsatsleder Lasse Clemensen fra Midtjysk Brand & Redning bekræfter hændelsesforløbet og forklarer, “Vi modtog hurtigt meddelelse om en bil i en carport, der var overtændt. Få minutter senere blev vi informeret om, at der nu var to biler involveret i branden.”

Ved ankomsten var begge køretøjer fuldstændigt opslugt af flammerne. Det drejede sig om en benzin- og en dieselbil, der var blevet antændt.

Det skriver TV Midtvest. 

“Carporthuset var så opvarmet, at det medførte betydelig varmeskade på villaen. Vores primære mål var at forhindre branden i at sprede sig til selve boligen,” tilføjer Clemensen og konstaterer, “Det lykkedes os.”

Selvom branden blev holdt i skak, led boligen dog skade.

“Branden spredte sig ikke til selve huset, men omfattende røgskader opstod i hele bygningen på grund af den tætte røgfylde,” siger Clemensen. Han forklarer yderligere, at varmen var så intens, at en dør og et vindue sprang, hvilket gjorde det lettere for røgen at trænge ind i boligen.

Skadeservice blev tilkaldt for at håndtere situationen, og bygningen er blevet sikret for en efterfølgende politiefterforskning for at fastslå årsagen til branden.

På grund af de betydelige røgskader er boligen på nuværende tidspunkt ubeboelig, og familien er midlertidigt blevet genhuset, bekræfter indsatslederen.

Lokalpolitiet i Silkeborg har endnu ikke udtalt sig om årsagen til branden.

Denne hjemmeside bruger cookies.