X

Brand: Sommerhus står i flammer

Brand: Sommerhus står i flammer

Dramatisk Sommerhusbrand på Østlige Falster: Høje Flammer og Tyk Røg i Væggerløse

En idyllisk morgen ved Væggerløse på det østlige Falster tog en skræmmende drejning, da et sommerhus blev hærget af flammer tidligt lørdag morgen. Rapporter fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi indikerer, at katastrofen blev anmeldt kl. 07.23, hvorefter både politi og brandvæsen fra Gedser og Nykøbing Falster kastede sig ind i kampen mod ilden.

Høje flammer og en tæt røgsky dominerede området, mens bekymrede beboere vågnede op til den uventede tragedie. På trods af den voldsomme brand er der dog ingen rapporter om giftig røg, der ville true lokalsamfundet.

Politiet står på bar bund, når det kommer til at afsløre brandårsagen, og teknikere vil først kunne begynde deres undersøgelser, når flammerne endelig er slukket. En gåde hænger derfor over Væggerløse, og bekymrede naboer spekulerer på, hvad der kunne udløse en så voldsom ildstorm.

Mirakuløst nok befandt ingen personer sig i sommerhuset under branden, og ingen naboer kom til skade. Trods denne lettelse hænger en aura af uforståelighed og frygt over det, der en gang var et charmerende sommerhus ved Væggerløse. Byen venter nu spændt på teknikernes konklusioner og håber på svar, der kan kaste lys over den mørke morgenhimmel, der blev oplyst af flammer og røg.

Denne hjemmeside bruger cookies.