X

BREAKING: 13-årig pige er fundet dræbt – Politiet massivt tilstede – 112

BREAKING: 13-årig pige er fundet dræbt - Politiet massivt tilstede - 112

BREAKING: 13-årig pige er fundet dræbt – Politiet massivt tilstede – 112

Vedvarende politiindsats i området omkring Hjallerup Fjernvarme: Fortsat uklarhed om tragisk hændelse

Trods det fortsatte politiarbejde omkring Hjallerup Fjernvarme er der stadig mange ubesvarede spørgsmål omkring den tragiske hændelse, hvor en 13-årig blev fundet. TV 2 har tirsdag morgen talt med Nordjyllands Politi for at få opdateringer om situationen.

Mads Hessellund, fungerende vicepolitiinspektør og leder af politiets efterforskning, bekræfter, at politiindsatsen vil fortsætte hele dagen. Desværre kan politiet endnu ikke levere flere detaljer, herunder dødsårsag, motiv eller tidspunktet for yderligere informationer.

“Vi vil opretholde synlige patruljer i området, og som nævnt i pressemeddelelsen natten til tirsdag, vil der være afspærringer i dele af byen. Dette er nødvendigt for at fuldføre de tekniske undersøgelser,” udtaler Hessellund.

Den manglende information har skabt en urolig atmosfære i lokalsamfundet, og politiet opfordrer borgere til at respektere afspærringerne og samarbejde med myndighederne under den igangværende efterforskning.

Nordjyllands Politi forsikrer, at de gør alt for at bringe klarhed over sagen, men opfordrer samtidig til tålmodighed fra offentligheden, da efterforskningen stadig er i gang.

Denne hjemmeside bruger cookies.