X

BREAKING: Pige fundet dræbt – to mindreårige anholdt – 112

BREAKING: Pige fundet dræbt - to mindreårige anholdt - 112

To mindreårige anholdt i forbindelse med tragisk drab på 13-årig pige i Hjallerup

Nordjyllands Politi meddeler i en pressemeddelelse, at to mindreårige er blevet anholdt efter den chokerende opdagelse af en 13-årig piges tragiske død sent mandag aften i Hjallerup.

Den afdøde pige blev fundet dræbt nær varmeværket på Gravensgade, og politiet reagerede på et alarmopkald kl. 22.10 mandag aften. Ved ankomsten fandt politiet og ambulancemandskabet pigen svært tilskadekommen, men hun blev desværre erklæret død på stedet.

Pårørende er blevet underrettet, og Nordjyllands Politi har efterfølgende foretaget anholdelsen af en 17-årig ung mand samt en 13-årig pige. Politiet bekræfter, at der er en relation mellem den dræbte og de anholdte, men motivet for drabet er endnu ukendt. Vicepolitiinspektør Mads Hessellund udtaler, “Vi kommer til at undersøge sagen til bunds og afdække hele hændelsesforløbet – før, under og efter.”

Intensive undersøgelser pågår i området omkring varmeværket og Idræts Allé, og politiet opfordrer borgere til at holde sig væk fra området og følge politiets anvisninger. Eventuelle oplysninger i sagen kan deles med Nordjyllands Politi på telefon 114, og politiinspektør Mads Hessellund understreger vigtigheden af offentlighedens bidrag til efterforskningen.

“Vi ser på sagen som en enkeltstående og dybt ulykkelig hændelse, men vi har fuld forståelse for, hvis det afføder utryghed i området og mange spekulationer om, hvad der kan være sket,” tilføjer politiinspektøren.

Denne hjemmeside bruger cookies.