X

Brutal sag: Unge bandefolk dømt for overfald

Drama i nat

Brutal sag: Unge bandefolk dømt for overfald

Et grusomt overfald hvor bandefolk havde tager macheter, knive og økser i brug, har nu fået deres straf.

Ifølge politiets pressemeddelelse, så var der tale om en bandegruppering som ville smadre tre bandefolk fra en rivaliserende bande i butikslokalet på en tankstation i Åbyhøj.

Ramt af knivstik

Under overfaldet, blev én mand ramt af knivstik i ryggen.

Politiet fortæller også navne på de to dømte, der er tale om Mohammed Amin El Ghamzouri og Pouya Ghafuri, som nu er blevet idømt tre års fængsel for det brutale overfald.

Erkendte begge overfaldet under retsmødet.

I anklageskriftet står der at det 28-årig offer, flygtede ud bagved for at gemme sig.

Dobbelt straf

Begge de to skyldige mænd, fik sig også en hårdere dom end første ventet, da anklageren kunne bevise at overfaldet var sket i en anledning til den igangværende bandekonflikt.

»Jeg er særligt tilfreds med, at retten fandt det bevist, at de tiltalte og forurettede var medlem af rivaliserende bander, og at overfaldet var planlagt og skulle ses som et led i en konflikt mellem de to grupperinger. På den baggrund blev den straffelovens §81, den såkaldte bandeparagraf, taget i brug, så der skete en fordobling af straffen,« siger specialanklager Dorthe Lysgaard i en pressemeddelelse.

Begge mænd er blevet idømt et opholdsforbud, og de må derfor ikke opholde sig inden for postnummer 8269 Viby J de næste tre år efter endt afsoning.

De to mænd erkendte sig begge skyldige og modtog dommen.

Følg dine nyheder dagligt på 112’s Facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.