X

By i chok: Nu mindes Freyja Egilsdottir Mogensen

By i chok: Nu mindes Freyja Egilsdottir Mogensen

Indbyggerne i Malling mindes den nu afdøde 43-årige Freyja Egilsdottir Mogensen foran byens kirke

Siden fredag middag har flere lagt blomster, tændt lys, lagt perleplader, billeder, og små personlige hilsner ude foran byens kirke, for at minde den 43-årige Freyja Egilsdottir Mogensen, der tidligere i denne uge blev kvalt til døden, og efterfølgende parteret af sin nu tidligere 51-årige samlever.

Den 51-årige erkendte sig skyldig i drabet i et grundlovsforhør.

B.T. skriver at flere havde lagt blomster på trappestenen ude foran det hus, hvor Freyja Egilsdottir Mogensen boede, mens der også var flere der havde tændt lys ude foran hoveddøren.

Men nu er det ikke kun foran Freyja Egilsdottir Mogensen hjem hun bliver mindet – også foran byens kirke, har man valgt at mindes Freyja.

Anita Hedegaard fortæller til Lokalavisen Aarhus:
”Det har gjort stort indtryk på os, og vi har været nødt til at tale med børnene om, at der findes ondskab i verden. Vi har været nødt til at være konkrete, fordi der bliver snakket så meget om det i byen, og det at komme her er med til at bearbejde det,”.

Ifølge Østjyllands Politi, er Freyja Egilsdottir Mogensen blevet dræbt fredag morgen eller formiddag i sidste uge. Men først tirsdag i denne uge blev hun meldt savnet af sin nu tidligere 51-årige samlever.

Østjyllands Politi fandt den samme dag flere ligdele forsøgt gemt flere steder inde og ude foran Freyja Egilsdottir Mogensens hjem i Malling.

Meget virkede mistænksomt omkring den 51-årige samlevers efterlysning af den 43-årige Freyja Egilsdottir Mogensen, og derfor kunne man forholdsvis tideligt i sagen anholde manden.

Freyja Egilsdottir Mogensen blev kun 43 år, og efterlader sig to mindreårige børn – en pige og en dreng.

Det skriver B.T.

Vi sender vores tanker til de pårørende, der må gå en meget hård og smertefuld tid i møde – Hvil i fred Freyja Egilsdottir Mogensen.


Foto: Shutterstock, privatfoto

 

 

 

 

Kilde:  Lokalavisen AarhusB.T.

Denne hjemmeside bruger cookies.