X

Byggefejl truer med katastrofe: Evakuerer alle beboere

Byggefejl truer med katastrofe: Evakuerer alle beboere

Evakuering i Snekkersten: Sweco afslører alvorlige konstruktionsfejl under skimmelrenovering.

I forbindelse med skimmelrenovering i boligafdelingen Stævnen i Snekkersten har det anerkendte ingeniørfirma Sweco gennemført en omfattende undersøgelse af konstruktionen i boligområdets toplansboliger. Resultaterne af undersøgelsen viser alvorlige projekterings- og udførelsesfejl, der potentielt kan medføre nedstyrtningsfare.

Boliggården har i en officiel pressemeddelelse bekræftet, at beboerne i toplansboligerne i Stævnen (afdeling 32) er blevet evakueret øjeblikkeligt. Evakueringen blev iværksat fredag aften, hvor Boliggården indkaldte beboerne til et møde for at orientere dem om situationens alvor.

“Boliggården følger naturligvis anbefalingen fra ingeniørerne om øjeblikkelig evakuering. På grund af det sene tidspunkt fredag blev beboerne på det indkaldte møde anbefalet at finde alternative boliger for weekenden. Hvis dette ikke var muligt, kunne beboerne tjekke ind på et lokalt hotel, hvor Boliggården dækkede udgifterne,” lyder det i pressemeddelelsen.

Boliggården informerer desuden om, at det ikke forventes, at beboerne kan vende tilbage til deres boliger foreløbigt. Direktør Pia Skov udtaler: “Vi har stor forståelse for den frustration og det besvær, som vores beboere bliver udsat for. Vi vil på mandag kontakte alle beboere i toplansboligerne for at sikre, at de har fundet en midlertidig bolig.”

Artiklen opdateres løbende for yderligere informationer om situationen og Boliggårdens håndtering af de pågældende konstruktionsfejl.

Denne hjemmeside bruger cookies.