Cecilie Hother20. juni 2019

Cecilie Hother fortæller om cykeluheld – måtte løbe hjem i trusser

Del

Torsdag morgen startede ikke helt optimalt for Vejr-værtinde Cecilie Hother som i et nyt instagram-opslag fortæller om sit uheld.

I en video på dem sociale medie Instagram, fortæller en forvirret mor, hvor træls det er når ens nederdel pludselig hænger fast i ens ladcykel mens ens datter sidder og venter utålmodigt på en

“Det her det er virkelig et hverdagsdilemma af kaliber. Nederdelen sidder fast i cyklen – og nederdelen sidder fast i mig. Cyklen kan ikke bevæge sig. Jeg kan ikke. Jeg kan ikke. Jeg kan ikke få den her ud!” siger en tydelig irriteret Hother.Her er, hvad hun med egne ord gjorde:

Her er afslutningen på videoen:

“Løsningen blev følgende: En sød dame stoppede og hjalp mig med at få Ellinor op, for hende kunne jeg ikke nå. Da der så var menneske-tomt og bil forladt på vejen, smed jeg nederdelen, og med Ellinor i hånden, startede trusse-løbet hjemad. Der har aldrig været så langt hjem!!!!!!!” skriver Cecilie Hother, som altså løb fra cyklen til sit hjem i trusser.

Men trusseløbet gik ikke helt som planlagt:

Læs også  Julie Berthelsen løfter sløret for bryllupsdetaljer: Sønnen får helt særlig rolle

“Selvfølgelig skulle min nabo da lige til at køre på arbejde, som jeg kom løbende der – ømt syn!” indrømmer den populære tv-vært, som derefter nåede hjem, så hun kunne iklæde sig en ny nederdel, uden yderligere problemer.

“Sikke en start på dagen! Og Ellinor er i børnehaven og har allerede lystigt fortalt om vores morgen,” forklarer hun.

I videoen nedenfor kan du se det store problem

View this post on Instagram

….løsningen blev følgende: – en sød dame stoppede og hjalp mig med at få Ellinor op, for hende kunne jeg ikke nå. – da der så var menneske-tomt og bil forladt på vejen, smed jeg nederdelen, og med Ellinor i hånden, startede trusse-løbet hjemad. – der har aldrig været så langt hjem!!!!!!!🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ – og ja, selvfølgelig skulle min nabo da lige til at køre på arbejde, som jeg kom løbende der – ømt syn! 😳 – ny nederdel på, cykel bukseret til side, og ønsket om at spare miljøet for lidt CO2 ved at cykle til børnehaven, må udsættes til imorgen, når jeg forhåbentlig har fået klippet yndlingsnederdelen ud. – den var jeg virkelig glad for! – nu sidder jeg i toget til Odense på vej på arbejde, men en kop Panodil Hot, og får styr på min sommerforkølelse. Sikke en start på dagen! 😂😂😂(Og Ellinor er i børnehaven og har allerede lystigt fortalt om vores morgen) #heltuperfekt #morunderholder #sikkeenstartpådagen #trusseløb #mandagpåentorsdag #farvelyndlingsnederdel #ingenmakeup #nynnehistorie @milledin #dereraltidenløsning #jeggrinerafdetiaften

A post shared by Cecilie (@ceciliehother) on

Jeg skal være den første til indrømme at jeg også har prøvet lignet for nogen år tilbage – Heldigvis kom familien sikkert hjem efter den uheldige episode.

Kontakt os formular

LIGE

23. januar 2020

Nyheder

LIGE NU: Folketings kantine lukket omgående efter rotte fund

16-årig

23. januar 2020

Nyheder

16-årig røvet på åben gade: Nu efterlyser politiet en særlig person

Tragisk

23. januar 2020

Nyheder

Tragisk: Skolebus i ulykke – To børn dræbt

Politiet

23. januar 2020

Efterlyst

Politiet beder offentligheden om hjælp – hvem har set Johannes?

LIGE

22. januar 2020

Krimi

Tragisk: Person dræbt af træ

LIGE

22. januar 2020

Nyheder

LIGE NU: Mange uheld skaber kø på Motorvej E45

Politiet

22. januar 2020

Nyheder

Politiet advarer: Rema 1000 udsat for Facebook-fup

Tragisk

22. januar 2020

Efterlyst

LIGE NU: Dansker anholdt i Barcelona efter vild fangeflugt

EFTERLYSNING

22. januar 2020

DYR

EFTERLYSNING: Hvem savner denne søde kat?