X

Coronavirus: ”Sommeren bliver markant anderledes”

Coronavirus: ''Sommeren bliver markant anderledes''

Hvis det står til De Radikales sundhedsordfører Stinus Lindgreen, vil vores sommer kommer til at se markant anderledes ud i forbindelse med coronasituationen i Danmark

Det fortæller Stinus Lindgreen til Berlingske.

Som også fortæller, at vi bør indstille os på, at de restriktioner som indtil videre gælder frem til den 17. januar, meget muligt vil blive forlænget.

Hvis vi kigger ind i foråret, mener han dog, at det hele kommer til at se noget anderledes ud – formegentlig vil flere restriktioner blive lempet, mener Stinus Lindgreen.

”Selv hvis alle ikke er vaccineret, så vil alle dem, der er i den højeste risiko for at blive syge, og dem, der skal tage sig af de syge, være vaccineret. Det vil betyde, at det er et helt andet risikobillede, vi har til den tid. Jeg er ret optimistisk, i forhold til at det bliver markant anderledes til sommer”, siger sundhedsordføreren.

Desuden spår han også, at de små elever meget muligt vil kunne komme tilbage i skole kort før vinterferien, mens de lidt større børn nok må vente til efter årets første skoleferieuge.

Det skriver Berlingske.


Foto: Shutterstock

 

 

 

Kilde: Berlingske

Denne hjemmeside bruger cookies.