X

Cyklist ramt af bus – kørt akut til hospitalet

Cyklist ramt af bus - kørt akut til hospitalet

Cyklist Påkørt af Bus på Refshalevej i København: Kvinde Bragt til Rigshospitalet

En kvindelig cyklist blev her til aften involveret i en alvorlig ulykke på Refshalevej i København, da hun blev påkørt af en bus. Ulykken skete i den travle aftenmyldretid, hvilket skabte betydelige trafikale udfordringer i området. Politiet var hurtigt på stedet for at sikre ulykkesstedet og lede trafikken udenom.

Vagtchef Esben Godiksen fra Københavns Politi bekræfter over for TV 2, at kvinden er blevet bragt til Rigshospitalet efter påkørslen. “Hun var ved bevidsthed, da hun blev kørt afsted, men vi har desværre ingen yderligere informationer om hendes aktuelle tilstand,” udtaler han.

De præcise omstændigheder omkring ulykken er endnu ikke klarlagt, og politiet har indledt en undersøgelse for at fastslå, hvad der førte til sammenstødet mellem bussen og cyklisten. Vidner til hændelsen bliver afhørt, og politiet arbejder på at gennemgå eventuelle overvågningsoptagelser fra området for at få en bedre forståelse af ulykkesforløbet.

Ulykken har sat fokus på sikkerheden for cyklister i København, som er en by med en høj koncentration af cykeltrafik. Refshalevej er en af de større veje i hovedstaden, hvor både biler, busser og cyklister deler vejen, og situationer som denne rejser spørgsmål om de udfordringer, det skaber for trafiksikkerheden.

Trafikken i området blev midlertidigt omdirigeret, mens redningsmandskabet arbejdede på stedet, og der forventes fortsat forsinkelser indtil oprydningsarbejdet er færdigt. Politiet opfordrer trafikanter til at vise hensyn og tålmodighed, mens situationen bliver håndteret.

Flere opdateringer om kvindens tilstand og undersøgelsen af ulykken vil blive offentliggjort, når der er yderligere informationer tilgængelige.

Denne hjemmeside bruger cookies.