X

Dansk gigant fyrer alle medarbejdere

Dansk gigant fyrer alle medarbejdere

Enden på en æra: Trendsales afskediger samtlige medarbejdere efter Vinted-opkøb

Trendsales har gennem mange år været hjertet af brugt tøj-handel i Danmark. Nu står platformen imidlertid over for drastiske ændringer, da alle medarbejdere er blevet opsagt. Denne beslutning bekræftes af direktøren, Mads Aarøe Mathiesen, i en nylig udtalelse til Ekstra Bladet.

Med opkøbet af det internationale selskab Vinted tidligere på året, har Trendsales oplevet markante forandringer. Til trods for den forestående fyringsrunde, insisterer Mathiesen dog på, at platformen måske ikke er helt forbi endnu. Samarbejdet med Vinted indebærer en omstrukturering af platformen, men det er for tidligt at drage endelige konklusioner.

Trods Trendsales’ lange historie og medarbejdernes dedikation, er det nu farvel til alle 79 ansatte ifølge CVR-registeret. Mathiesen afslører ikke en specifik frist for medarbejdernes fratrædelse, men forsikrer om fair vilkår og en fremadskuende strategi.

Den overordnede årsag til afskedigelserne, ifølge direktøren, er en omstrukturering af virksomheden, hvor det eksisterende team ikke længere anses for at være essentielt for kundeoplevelsen. Yderligere detaljer om platformens fremtid forventes at blive offentliggjort i løbet af sommeren.

Denne hjemmeside bruger cookies.