X

DMI advarer om voldsomt vejr: ‘Rammer i aften’

DMI advarer om voldsomt vejr: 'Rammer i aften'

DMI advarer om voldsomt vejr: ‘Rammer i aften’

I flere områder af landet forventes voldsomt blæsevejr i aften og i nat, ifølge den seneste prognose fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

Efter en markant vinterperiode med lave temperaturer synes det nu, at vejret vil tage en ny drejning – bogstaveligt talt med kraftige vindstød. Vinden forventes at tiltage i løbet af aftentimerne og natten, og det kan nå op på hård kuling. Specifikke områder, der forventes at blive påvirket mest, inkluderer den jyske vestkyst, Lolland-Falster og Bornholm, hvor vindstødene kan nå stormstyrke.

Vindforholdene forventes dog at aftage allerede i løbet af natten, og lørdag morgen og formiddag vil størstedelen af landet være fri for de kraftige vinde. Dog vil Bornholm stadig opleve udfordrende vejrforhold indtil hen på eftermiddagen.

Det er vigtigt for beboere i de påvirkede områder at være opmærksomme på disse potentielt farlige vejrforhold og tage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Opdateringer fra DMI eller lokale myndigheder bør følges nøje for at holde sig informeret om de seneste udviklinger og eventuelle advarsler.

Denne hjemmeside bruger cookies.