X

DMI melder ud: Rammer i nat

DMI melder ud: Rammer i nat

Kold Nat med Risiko for Rimtåge i Danmark – Vagtchefen Advarer om Trafikproblemer.

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) forudsiger en kold nat med udsigt til frost og rimtåge i aftenen og natten til tirsdag. Vagtchefen, Nadin Demsverg, advarer om, at temperaturen vil ligge mellem frysepunktet og otte graders frost, med lokal nedkøling helt ned til 12 graders frost.

“I nat forventes det at være skyet, og der er samtidig risiko for rimtåge i hele landet,” udtaler Demsverg. Rimtåge kan udvikle sig til tæt tåge, hvilket potentielt kan skabe store udfordringer for trafikken. DMI følger situationen nøje, da tåge allerede er blevet observeret flere steder på Sjælland og enkelte steder i Jylland. Det anbefales at udvise forsigtighed og orientere sig om vejrsituationen, inden man begiver sig ud på vejene, understreger hun.

Selvom det nuværende vejr er præget af kulde, bringer Demsverg en vis opmuntring med sig. “Det bliver varmere i løbet af ugen,” meddeler hun og tilføjer dog, at denne varmeperiode vil være kortvarig, da kold luft forventes at vende tilbage. Det er derfor vigtigt for borgerne at være opmærksomme på de skiftende vejrforhold og tilpasse sig derefter.

DMI opfordrer alle til at holde sig opdateret om vejrsituationen og tage de nødvendige forholdsregler for at sikre en sikker navigation gennem de potentielt udfordrende vejrforhold.

Denne hjemmeside bruger cookies.