X

DRAMA: Dreng truet med kniv til at udlevere sin scooter – 112

DRAMA: Dreng truet med kniv til at udlevere sin scooter - 112

Ubekendt Maskeret Mand Truer Ung Mand Til At Afgive Scooter i Årslev

En ung mand fra Årslev blev torsdag aften udsat for en ubehagelig oplevelse, hvor han blev truet til at afgive sin scooter af en maskeret mand bevæbnet med en kniv. Det bekræfter Fyns Politi over for TV 2 Fyn.

Ifølge vagtchef Johni Müller blev politiet kontaktet omkring episoden kl. 18.23 torsdag aften, men kilden til anmeldelsen ønskes ikke offentliggjort af hensyn til den forurettedes identitet.

Den forurettede er angiveligt under 18 år, men yderligere detaljer om alderen ønskes ikke delt af hensyn til lokalsamfundet, forklarer vagtchefen.

Vagtchefen afstår også fra at kommentere på, om den forurettede og gerningsmanden havde forudgående kendskab til hinanden, idet dette kunne risikere at afsløre den forurettedes identitet. Det skriver Tv2Fyn.dk

Efter episoden forlod gerningsmanden stedet i retning mod Højby.

På nuværende tidspunkt er der ingen anholdte i sagen, men Fyns Politi er aktivt involveret i at identificere og lokalisere gerningsmanden med henblik på en pågribelse.

Gerningsmanden beskrives som værende omkring 180 centimeter høj og af slank kropsbygning, iført en sort jakke med en hvid stribe på brystet samt mørke bukser.

Enhver, der måtte besidde oplysninger, der kan hjælpe med at identificere gerningsmanden, opfordres til at kontakte Fyns Politi på 114.

Der gives ingen oplysninger om den aktuelle tilstand eller situation for den unge mand efter episoden.

Denne hjemmeside bruger cookies.