X

DRAMA: Mand på skinnerne stoppede togtrafik

DRAMA: Mand på skinnerne stoppede togtrafik

Torsdag aften oplevede Odense Banegård en uventet afbrydelse, da Fyns Politi blev kaldt til stedet på baggrund af en bekymrende anmeldelse. En mand blev set vandrende på skinnerne, hvilket resulterede i en midlertidig standsnings af togtrafikken. Flere politipatruljer blev straks udsendt for at undersøge og håndtere situationen, ifølge oplysninger fra Fyns Politi.

Ved ankomsten til stedet fandt politiet manden, der virkede desorienteret og ikke var bevidst om sin farlige position. Det blev hurtigt klart, at manden ikke bevidst havde begivet sig ud på skinnerne, men var snarere kommet der ved en fejltagelse eller på grund af forvirring.

Politiets prioritet var at sikre mandens sikkerhed og få ham sikkert væk fra skinnerne. Med forsigtighed og professionalisme assisterede betjentene manden væk fra det farlige område og til et sikkert sted.

Efter en kort forsinkelse kunne togtrafikken genoptages, og Odense Banegård vendte tilbage til normal drift. Fyns Politi understregede vigtigheden af at undgå at færdes på togskinnerne af hensyn til både egen sikkerhed og togtrafikkens uforstyrrede forløb.

Denne hjemmeside bruger cookies.