X

DRAMA: Mor og datter anholdt

Politiet

DRAMA: Mor og datter anholdt

Østjyllands Politi bekræfter at en 49-årig mor og hendes 18-årig datter er anholdt.

Det skriver politikredsen på Twitter.

Ifølge politiet blev begge kvinder anholdt mandag aften klokken 21.20 efter en patrujlevogn ankom til en lejlighed i Risskov.

Da politiet fik engang til lejligheden, blev de mødt af en mand og en kvinde som var tosset over politiets tilstedeværelse.

Især den 49-årig kvinde, var aggressiv overfor betjentene, kvinden nægtede at oplyse sit navn mm, men da politiet ikke kunne få hende i tale, blev den 49-årig kvinde anholdt og sigtet for ikke at ville oplyse sit navn til politiet.

Skældsord og spark mod politiet

Politiet fik dog kvindens vrede at mærke, da hun nægtede at lade sig anholde, her begynde hun at sparke på betjentene, derfor fik den 49-årig kvinde en ny sigtelse imod sig. Vold mod en polititjenestemand.

Kort efter, at den 49-årige var blevet anholdt, troppede hendes 18-årige datter op ved politigården i Aarhus, hvor hun forlangte, at hendes mor blev løsladt. Hun var højtråbende og nægtede trods flere anmodninger at forlade politistationen, og hun blev derfor til sidst anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Denne hjemmeside bruger cookies.