X

DRAMA: Teenager påkørt med vilje

Teenager påkørt med vilje.

Voldelig Episode i Aalborg: 17-årig Dreng Målrettet Påkørt i Muligt Opgør i Kriminelt Miljø

En alarmerende situation udspillede sig lørdag aften i Aalborg, hvor en 17-årig dreng blev målrettet påkørt af en ukendt gerningsperson. Ifølge Nordjyllands Politis vagtchef, Rene Kortegaard, tyder alt på, at hændelsen er en del af et opgør inden for byens kriminelle miljø.

Intens Efterforskning Uden Anholdelser

Trods politiets intensive efterforskning er der endnu ingen anholdte i sagen, og politiet karakteriserer det som et internt opgør. Den unge dreng, der var offer for påkørslen, er heldigvis sluppet med lettere skrammer og er blevet behandlet på skadestuen.

Hændelsen på Nytorv – Vidneopfordring fra Politiet

Hændelsen fandt sted på Nytorv ved Braskensgade i Aalborg lørdag aften kl. 22.08. Politiet er nu dybt involveret i efterforskningen og opfordrer offentligheden til at træde frem med oplysninger, da vidner kan spille en afgørende rolle i opklaringen.

Vagtchef Rene Kortegaard understreger vigtigheden af at indhente information fra potentielle vidner og nævner, at politiet vil gennemgå videoovervågning samt foretage afhøringer i deres bestræbelser på at identificere gerningspersonen og bilen.

Efterlysning på Sociale Medier – Sort Bil i Fokus

Nordjyllands Politi har desuden delt oplysninger på det sociale medie X (tidligere kendt som Twitter), hvor de efterlyser information om en sort bil i forbindelse med hændelsen.

Artiklen vil blive opdateret løbende i takt med, at politiets efterforskning skrider frem. Offentligheden opfordres til at samarbejde med myndighederne for at sikre en hurtig og retfærdig opklaring af denne alvorlige hændelse.

Denne hjemmeside bruger cookies.