X

DRAMA: Træ styrter ned over forulykket bil – 112

DRAMA: Træ styrter ned over forulykket bil - 112

Uheld i Vejkryds: Kollision og Træfald Efterlader Bilkører Fastklemt

I et vejkryds nordøst for Arden opstod der torsdag eftermiddag en situation med alvorlige konsekvenser, da to biler kolliderede, hvilket førte til flere uheldige omstændigheder. Ifølge Morten Axelsen, vagtchef hos Nordjyllands Politi, kan det være, at den ene bil blev skubbet ind i et træ efter sammenstødet, hvilket forårsagede, at træet væltede ned over køretøjet. Det skriver Tv2Nord.dk

Vagtchef Axelsen rapporterer, “Vi har endnu ikke alle detaljer om hændelsesforløbet, men det ser ud til, at bilen er blevet presset ind i træet, der efterfølgende væltede.”

Ulykken fandt sted ved krydset mellem Gammel Møldrupvej og Aspvej, hvor føreren af den ene bil endte teknisk fastklemt efter kollisionen. Redningsmandskabet måtte tilkaldes for at befri føreren, der blev efterfølgende transporteret med ambulance til Aalborg Universitetshospital til yderligere undersøgelse. Heldigvis er der indtil videre ikke rapporteret om alvorlige personskader, oplyser vagtchefen.

Nordjyllands Politi har iværksat en undersøgelse for at fastslå årsagen til ulykken og vil arbejde på at fremskaffe alle relevante oplysninger i denne forbindelse.

Denne hjemmeside bruger cookies.