X

Dramatisk episode i swingerklub

Dramatisk episode i swingerklub

Dramatisk episode i swingerklub

Danmark største Swingerklub Tucan Club inviter hverdag glade og nysgerrige gæster indenfor i deres romantiske omgivelser, det samme skete da ‘klubben’ tilbage i august inviterede til et lukket arrangement.

En gæst som deltog under arrangementet d 20.august, havde bare andre planer denne aften, efter personalet bad den 21-årig mand om at forlade klubben, begyndte han at true personalet.

Den 21-årig mand blev sigtet og anholdt af politiet, og nu er anklageskriftet mod ham klar.

Der står nemlig at den 21-årig mand gav offeret flere slag i brystkassen med knyttet hånd, hvorefter han gav vedkommende et slag i hovedet med knyttet hånd. Det har tidligere været fremme, at der var tale om en 48-årig ansat.

Og umiddelbart efter truede den unge mand ifølge sigtelsen en kvindelig ansat med ordene: ‘Jeg slår dig fucking ihjel’. ‘Jeg stikker dig i halsen’. ‘Nu har jeg jer på video, nu kan jeg finde jer igen’. ‘Nu har jeg filmet dig, nu ved jeg, hvordan du ser ud’. ‘Jeg finder dig og din familie’. Og ‘jeg slår jeres familie ihjel’ eller lignende.

Det skriver EB.dk

Anklager ønsker ubetinget fængselsstraf til manden 

Lige nu vides det ikke hvordan den 21-årig mand forholder sig til anklageskriftet. Retssagen bliver kørt i Retten i Odense d 20. December.

Denne hjemmeside bruger cookies.