X

Dramatisk hændelse: Brandbil væltede under udrykning – brandmænd sendt til hospitalet

Dramatisk hændelse: Brandbil væltede under udrykning - brandmænd sendt til hospitalet

Brandbil væltede i rundkørsel – brandmænd sendt til hospitalet

En dramatisk episode udspillede sig i Lund, nordvest for Horsens, da en brandbil væltede ved en rundkørsel under en udrykning. Ifølge rapporter fra Sydøstjyllands Brandvæsen, der blev delt på det sociale medie X, skete ulykken, da brandbilen var på vej til en akut situation.

Øjenvidner til hændelsen beskrev scenen som kaotisk, da brandbilen forsøgte at passere rundkørslen i høj fart, men mistede kontrol og endte med at vælte på siden af vejen. Heldigvis kom ingen personer fra offentligheden til skade i ulykken.

Umiddelbart efter ulykken blev redningsarbejdere sendt til stedet for at undersøge situationen og hjælpe de involverede brandmænd. Trods den voldsomme hændelse lykkedes det at få brandmændene ud af køretøjet uden alvorlige skader.

For en ekstra sikkerhedsforanstaltning blev de implicerede brandmænd dog sendt til hospitalet for yderligere undersøgelser. Heldigvis viser de første rapporter, at ingen af dem har lidt alvorlige skader som følge af ulykken.

Sydøstjyllands Brandvæsen oplyste, at de vil gennemføre en grundig undersøgelse af ulykken for at fastslå årsagen til brandbilens tab af kontrol. Samtidig opfordrer de til forsigtighed på vejen og respekt for redningskøretøjernes bevægelser, især under udrykninger, for at undgå lignende episoder i fremtiden.

Lokalsamfundet i Lund udtrykte lettelse over, at ingen kom til skade i ulykken, og takkede samtidig de involverede redningsarbejdere for deres indsats. De ønsker alle brandmændene en hurtig bedring og ser frem til, at de vender tilbage til deres vigtige opgaver med at beskytte samfundet mod brandfare og andre nødsituationer.

Denne hjemmeside bruger cookies.