X

Efter drab: Politiet indfører nye visitationszoner

Efter drab: Politiet indfører nye visitationszoner

Efter drab: Politiet indfører nye visitationszoner.

Københavns Politi har implementeret tre visitationszoner i hovedstadsområdet som led i deres strategi for at bekæmpe den nuværende konflikt mellem bander og rockere. Dette skridt blev annonceret i en officiel pressemeddelelse fra politiet.

Ifølge politiet er beslutningen om at etablere visitationszoner baseret på en række nylige begivenheder i Københavns Politikreds, som de mener har forbindelse til den eskalerende bandekonflikt. Eksempler inkluderer et skuddrab på Frederiksberg, hvor en 22-årig mand blev fundet død i en bil på Worsaaesvej, og en episode den 30. december, hvor en 19-årig mand blev alvorligt såret, da en håndgranat blev kastet ind i en kiosk på Islevhusvej i Brønshøj.

“Vi vil ikke tolerere, at sådanne voldsomme hændelser finder sted. Derfor indfører vi nu tre visitationszoner som et ekstra værktøj til at fjerne våbnene fra banderne og skabe tryghed for borgerne,” udtaler chefpolitiinspektør Søren Thomassen i pressemeddelelsen.

Visitationszonerne vil være placeret på Nørrebro og Frederiksberg, Amagerbro samt Brønshøj og Husum. Disse områder er blevet udvalgt, da der også er blevet fundet flere pistoler og knive i dem på det seneste, rapporterer politiet. Visitationszonerne vil være gældende fra den 18. januar til og med den 1. februar klokken 17 og har til formål at styrke politiets tilstedeværelse og sikkerhed i lokalområdet.

Denne hjemmeside bruger cookies.