X

Efterlyser serieblotter: Politiet deler signalement

Efterlyser

Efterlyser serieblotter: Politiet deler signalement

Nordjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere en mulig serieblotter som er på spil i Frederikshavn.

Gerningsmanden blottede sig den. 10. januar foran en kun 8-årige skolepige.

Men i en ny meddelelse som Nordjyllands Politi har offentliggjort torsdag formiddag, så mistænker de gerningsmanden for lignende forhold.

Episoden fandt sted på Abildstien ved Abildgårdskolen i den nordjyske by, hvor pigen var ude at samle skrald med sin klasse.

Politiet beskriver ham som:

  • Mand
  • 30-40 år
  • 180-195 centimeter høj
  • Virkede solbrændt i ansigtet
  • Mørke pletter i ansigtet.
  • Iført en gråblå hue, grå jakke, der gik til livet, mellemblå jeans og sorte sko

Østjyllands Politi oplyser at da sagen ramte offentligheden, anmeldte en yngre pige ligeledes en hændelse om blufærdighedskrænkelse. Ligeledes i Frederikshavn, hændelsen bar sket  fem dage tidligere, 5. januar

‘Beskrivelsen passer ikke helt’

Politiet fortæller at de mistænker samme mand som muligvis står bag flere blufærdighedskrænkelser i området.

»Vores mistanke er, at der kan være tale om samme mand i begge sager, ligesom vi har yderligere tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse – de to helt tilbage fra december 2021 – hvor signalementerne passer på forholdet fra 10. januar i år,« siger politikommissær Peter Skovbak Pedersen i en pressemeddelelse.

Østjyllands Politi jagter gerningsmanden

»Vi ved, at sådan en sag kan skabe utryghed for mange borgere i lokalområdet, blandt andet skolebørn, forældre og ansatte på skolerne. Det er helt forståeligt,« siger Peter Skovbak Pedersen og fortsætter:

»Derfor har vi tidligere iværksat en række tryghedsskabende tiltag, blandt andet har vores mobile politistation været i aktion, og vores forebyggelsesbetjente har patruljeret og har været, og er, i dialog med skolerne i området.«

Alle, der kan have informationer i sagen, kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Følg dine nyheder dagligt på 112’s Facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.