X

Efterskole får stor bøde og sur smiley af fødevarestyrelsen

Efterskole får stor bøde og sur smiley af fødevarestyrelsen

Sure smileyer og bøder: Gylling Efterskole, beliggende ved Odder, har modtaget en ubehagelig overraskelse i form af en sur smiley og en bøde på 5000 kroner, som blev rapporteret af Ekstra Bladet. Den seneste inspektion af skolen afslørede flere uregelmæssigheder, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

Blandt de påpegede problemer bemærkede inspektørerne belægninger af både sorte og hvide farver, som havde indtørret i kølerummet, hvilket rejser bekymring om hygiejnen i skolens madlavningsfaciliteter. Yderligere blev belægninger fundet langs fuger samt på klinker og vægge, hvilket indikerer en generel mangel på vedligeholdelse og rengøring.

Denne negative evaluering har sat fokus på behovet for forbedringer i skolens rengøringsrutiner og vedligeholdelsespraksis. Skolens ledelse har udtalt, at de tager resultaterne af inspektionen alvorligt og allerede er i gang med at implementere foranstaltninger for at rette op på de påpegede mangler.

Inspektioner som disse er afgørende for at sikre, at skolemiljøet forbliver sundt og sikkert for elever og personale. Gylling Efterskole og andre uddannelsesinstitutioner skal fortsat prioritere høj standard for rengøring og hygiejne for at opretholde et optimalt læringsmiljø.

Denne hjemmeside bruger cookies.