X

Familien taler ud første gang efter Prins Joachims alvorlige helbredssituation

Familien taler ud første gang efter Prins Joachims alvorlige helbredssituation

Prins Joachim og familien har været ramt af stor ulykke, efter prinsen pludseligt fik en hjerneblødning efter en familieferie.

Nu taler hertuginden Alexandra ud for første gang efter sygdommen.

Familien havde netop fejret prins Felix 18 års fødselsdag den 22. juli.

Ved prins Felix’ fødselsdag var det blot den tætteste familie, som var til stede. Blandt andet på grund af omstændighederne med corona.

Herunder var hertuginde Alexandra en af de tilstedeværende, som nu fortæller, at prinsens alvorlige helbredssituation chokerede dem alle sammen.

Hun siger blandt andet at deres drenge løbende har været i kontakt med deres far.

Fredag den 24. juli om aftenen blev prinsen ramt af en hjerneblødning.

”Det hele kom som et stort chok for os, da vi jo netop havde afsluttet nogle fantastisk skønne feriedage sammen på Chateau de Cayx i forbindelse med prins Felix’s fødselsdag.”udtaler hun gennem sin privatsekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, til SE og HØR.

Prins Joachim havde på selve dagen, hvor han blev ramt af blodproppen, haft en fransk journalist fra et lokalt medie på besøg. Her havde humøret været højt, lød det. Det skriver BT.

Senere fik han det dog dårligt, og ringede så efter hjælp.

Foto: Shutterstock

Dr. Thierry Debreux har forklaret til B.T:
”Vi fik et opkald fra alarmcentralen, for prinsen havde det dårligt, så han blev hentet i sit hjem og transporteret til hospitalet.”

Han fortsætter med at fortælle, at personalet har været meget hurtige til at reagere, og efter undersøgelsen af en akutlæge, en radiolog og en neurolog blev prinsen overført til universitetshospitalet i Toulouse, hvor han blev opereret.

Uden at have fået mén blev han mandag aften udskrevet igen, blot ni dage efter han blev opereret for en blodprop i hjernen.

Den hurtige behandling har været meget afgørende for, at prinsen nu kommer til at slippe for nogen mén.

”Det hele står og falder med, at man kommer under behandling hurtigt, før blodproppen har skabt så meget iltmangel, at hjernecellerne dør.” Forklarer Helle Iversen, overlæge, dr.med. og formand forDansk Selskab for Apopleksi.

Og fortæller videre:
”Han har været heldig. Og efter alt at dømme har det været en stor blodprop.”


Foto: Shutterstock

 

 

 

 

Kilde: Se&hørBT

Denne hjemmeside bruger cookies.