X

FCK udsender varsel til egne fans

FCK

FCK udsender varsel til egne fans

De Danske mestre i fodbold FCK, oplyser efter gårdagens sejr over Sparta Prag på udebane, at deres fans bør vente med at købe billetter til næste kamp i Polen.

Det skyldes at FCK sidste år fik en advarsel fra UEFA for at affyre pyroteknik.

FCK skriver følgende i en pressemeddelse:

»Det skyldes, at klubben efter vores udekamp mod Dortmund i seneste sæsons Champions League gruppespil fik et betinget forbud mod at sælge billetter til klubbens udebaneafsnit, hvis der blev affyret pyroteknik, kastet med objekter eller var uroligheder inden for det næste år i en UEFA-kamp,« skriver FCK på deres hjemmeside.

Defor bør fansene afvente UEFA’s dom, som muligvis vil tikke ind hos FCK i løbet af de kommende dage.

I gårdagens kamp på lægterne, var der omkring 1000 fans fra FCK, og nogle af disse fans affyrede atter det ulovlige fyrværkeri af.

»Der var flere tilfælde af ovenstående i Prag tirsdag aften, og derfor har UEFA gjort os opmærksomme på, at det potentielt kan betyde, at denne betingede dom bliver udløst, og vi derfor risikerer ikke at måtte have fans med til kampen i Polen mod Raków Częstochowa.«

Svaret kommer sandsyndligvis fredag, men klubben lover at komme med opdateringer, når de hører mere om sagen fra UEFA.

»Vi kan ikke understrege kraftigt nok, at det er helt utilstedeligt at affyre pyroteknik mod banen eller andre steder på stadion, da det er forbundet med stor risiko for andre fans, spillere, dommere og andre aktører omkring kampen.«

Opdateres..

Følg dine nyheder dagligt på 112’s Facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.