X

Flammer i stort drivhus – 112

Flammer i stort drivhus - 112

Brand i Tomt Gartneri i Kalundborg: Mistanke om Påsættelse Vækker Bekymring

En pludselig brand brød lørdag aften ud i et stort gartneri beliggende på Rynkevangen 10 i centrum af Kalundborg, af endnu ukendte årsager. Vestsjællands Brandvæsen modtog anmeldelsen kl. 18.12 og reagerede prompte med flere brandfolk, der rykkede ud til stedet.

Det bemærkelsesværdige var, at brandstationen ligger så tæt på gartneriet, at brandfolkene ikke skulle køre langt for at nå frem.

Gartneriet, sammen med de tilstødende bygninger, har stået tomt i en længere periode. Tidligere blev bygningerne brugt af det lokale jobcenter og var også et undervisningssted for FGU-elever fra Svebølle, der benyttede det gamle drivhus til deres aktiviteter. Det skriver Tv2east.dk

På grund af den øde placering er der stor mistanke om, at branden kan være påsat. Dette vil blive nærmere undersøgt af politiets teknikere.

Det næsten 200 kvadratmeter store drivhus var faktisk planlagt til at blive revet ned sammen med resten af området. For nylig anbefalede medlemmerne af Teknik- og Miljøudvalget i Kalundborg Kommune en anlægsbevilling på to millioner kroner til nedrivning af Rynkevangen. I stedet planlægges området nu at blive anvendt til erhvervs- og uddannelsesudvikling.

Denne hjemmeside bruger cookies.