I forbindelse med coronasituationen i Danmark, er danskerne blevet mere glade for takeaway og derved er forbruget af genbrugsplast også steget
Det skriver B.T.
I en længere periode har restauranterne ikke haft mulighed for, at have spisene gæster på grund af coronakrisen – dog har det været muligt at bestille takeaway, hvilket også har vist sig at have en stigende popularitet blandt borgerne.
Det viser tallene fra projektet Verdensmålene i Værdikæden, som netop arbejder med bæredygtighedsløsninger i forbindelse med restaurationsbranchen.
Dette projekt er et samarbejde mellem virksomhedsnetværket Global Compact Network og brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Cafeer – og er finansieret af Industriens Fond.
Det skriver Ritzau ifølge B.T.
Det har været tydeligt, ar se på tallene i forbindelse med dette projekt, at de største leveringsaktører på takeaway-markedet har haft en øget vækst i slag af takeaway i 2020, i forhold til åeret før (2019).
Foto: Shutterstock
Kilde:B.T.