X

Forlænget rejsetid på en halv time efter uheld – 112

Forlænget rejsetid på en halv time efter uheld - 112

Pendlere og andre rejsende på E45-strækningen mellem Vejle og Horsens bør være opmærksomme på forsinkelser i trafikken i dag. Mellem Hornstrup-afkørslen (Afkørsel 59) og Hedensted-afkørslen (Afkørsel 58) er der i øjeblikket rapporteret om kødannelse, hvilket resulterer i en forlænget rejsetid på op til 30 minutter.

Årsagen til køen er en havareret lastbil, der blokerer for en del af vejbanen. Redningsmandskab er på stedet for at forsøge at fjerne lastbilen og genoprette normal trafikafvikling, men i mellemtiden opfordres bilister til at udvise ekstra forsigtighed og tålmodighed.

Trafikken forventes at være påvirket i en periode, indtil lastbilen er blevet fjernet, og normal trafikafvikling genoprettes. Pendlerne opfordres derfor til at tjekke de seneste opdateringer om trafiksituationen, så de kan planlægge deres rejse derefter og eventuelt vælge alternative ruter for at undgå forsinkelser.

Dette er en påmindelse om vigtigheden af at være opmærksom på trafikmeldinger og forberede sig på potentielle forsinkelser, især under travle pendlerperioder.

Denne hjemmeside bruger cookies.