X

Forsanger trækker sig fra stort dansk band

Forsanger trækker sig fra stort dansk band

Jonas Bjerre Trækker Sig fra Mew: Bandet Annoncerer Afskedsturné

Det danske band Mew står over for en ny æra, da deres forsanger og guitarist, Jonas Bjerre, har besluttet at forlade gruppen. Beslutningen blev offentliggjort i en pressemeddelelse fra Live Nation Danmark, hvor Bjerre selv udtrykker en blanding af melankoli og taknemmelighed over for bandets fans og samarbejdspartnere.

Bjerre har været en central skikkelse i Mew siden bandets tidlige dage og har bidraget til gruppens karakteristiske lyd med sin unikke vokal og guitarspil. Under hans ledelse har Mew udgivet en række succesfulde albums og opnået international anerkendelse, hvilket har cementeret deres status som en af Danmarks mest elskede alternative rock-grupper.

Som en del af en afskedshyldest til både Bjerre og bandets dedikerede fans, har Mew annonceret to særlige koncerter. Den første koncert vil finde sted i Aarhus, mens den anden vil blive afholdt i Royal Arena i København. Begge koncerter er planlagt til maj næste år og vil give fans en sidste chance for at opleve Mew’s live-optrædener med Bjerre i spidsen.

“Det har været en fantastisk rejse med Mew, og jeg er taknemmelig for alle de oplevelser, vi har haft sammen,” siger Bjerre i pressemeddelelsen. “Jeg ser frem til at afslutte dette kapitel med to uforglemmelige koncerter og til at se, hvad fremtiden bringer for mig og bandet.”

Mew og Jonas Bjerre opfordrer alle fans til at deltage i de kommende koncerter og være en del af denne specielle afsked. Billetter til arrangementerne vil snart være tilgængelige, og bandet forventer stor efterspørgsel.

Denne hjemmeside bruger cookies.