X

Gymnasium lukker grunde florerende corona-smitte

I Holbæk kommune, har man set sig nødsaget til at lukke hele Slotshaven Gymnasium ned i 14 dage, grundet florerende corona-smitte

I Holbæk kommune, har man set sig nødsaget til at lukke hele Slotshaven Gymnasium ned i 14 dage, grundet florerende corona-smitte

Det skriver Tv2East.

Selvom man på Slotshaven Gymnasium har prøvet at tage de foranstaltninger der skulle til, for forhåbenligt at holde smittem på afstand – f.eks. ved at dele eleverne op i tre forskellige zoner, og så vidt muligt prøve at holde de forskellige klasser adskilt, så er der alligevel blevet konstateret tre smittede med coronavirus.

Katrine Juul, der er rektor på Slotshaven Gymnasium fortæller:
”Når vi har lavet smitteopsporing på de her tre elever, så er det tydeligt, at der har været en del færden på tværs af zonerne. Så både i og uden for skoletiden har der været en del interaktion mellem eleverne på tværs,”

Og tilføjer:
”Det er ikke på baggrund af antallet, men på baggrund af den adfærd og interaktion, der har været imellem eleverne, at vi har følt os nødsaget til at lukke skolen.”

Derfor sender gymnasiet nu cirka 700 elever hjem til fjernundervisning i 14 dage, mens skolen vil være lukket frem til den 19. november.
Blandt andet håber rektoren, at alle eleverne vil lade sig teste for smitte med covid-19, mens skolen er lukket ned.

‘Men vi har alle sammen vidst, at vi kunne blive ramt af en midlertidig nedlukning. Alle lærere er forberedt på det, og det tager de i stiv arm.” fortæller Katrine Juul.


Foto: Arkiv

 

 

 

 

 

Kilde: Tv2East

Denne hjemmeside bruger cookies.